Welk lichaamsdeel was jij als eerst onder de douche? Dit zegt het over jouw persoonlijkheid!

Online zijn er ontzettend veel persoonlijkheidstesten te vinden. Het schijnt dat een douche ritueel ook veel over jou als persoon kan vertellen. Het lichaamsdeel dat we het eerst wassen tijdens het douchen zegt namelijk veel over de functie van onze geest.

Welk lichaamsdeel was jij als eerst? Dit zegt het over jou:

Gezicht

Was jij als eerst je gezicht dan neig je naar alle vijf de zintuigen: ruiken, zien, proeven, voelen en horen. Jij kan je grote zorgen maken over hoe andere personen jou zien en het gezicht ziet men als eerst. De reden dat jij dus voor het gezicht gaat, hier wil jij de grootste zorg aan besteden.

Armen of benen

Personen die als eerste de benen wassen zijn nuchter en nederig. Armen of benen zijn ook de symbolen van kracht en wilskracht. Was jij al eerste de oksels dan ben je een harde werker en ziet de omgeving jou als een betrouwbaar persoon.

Edele delen

Personen die eerst naar de edele delen gaan zijn vaak erg onzeker. je bent introvert en je hebt een zelf laagbeeld. in sociale groepen krijg je niet veel aandacht maar de personen die jou echt kennen, zien jou als de meest oprechte persoon op aarde. Je geeft vaak snel op en wankelt heel erg als het gaat over achter je standpunt staan.

Borst

Als je merkt dat je tijdens het douchen eerst je borst wast, zit je waarschijnlijk zelfverzekerd en comfortabel in je vel. Je bent praktisch en heel eenvoudig. Je bent vastbesloten en verwarring heeft nauwelijks effect op je. Je vindt het leuk om onafhankelijk te zijn en mensen bewonderen je hiervoor.

Het haar

Mensen die eerst het hoofd, het haar wassen, houden van discipline en orde. Je bent erg praktisch en je hebt je mening altijd wel klaar liggen. Je staat bekend om je punctualiteit.

Schouders en nek

Mensen die eerst hun nek- en schoudergebied wassen, zijn zeer harde werkers. je bent een echte doorzetter en zeer positief ingesteld. Je verwacht van de mensen om je heen exact hetzelfde. het liefst wil je iedereen een stap voor zijn en je ben erg competitief.

Rug

Je rug weerspiegelt je bewustzijn. Je bent altijd erg voorzichtig en vertrouwt mensen niet gemakkelijk. Jouw karakter is gereserveerd. Beslissingen neem je zorgvuldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Sneeuwpret op de grachten in Amsterdam: Op de ski’s achter een auto!

De afgelopen dagen is er een behoorlijke lading sneeuw gevallen in ons kleine landje. Door deze winterse buien lijken we de pandemie even te vergeten. Veel Nederlanders gaan naar buiten om van het prachtige witte landschap te genieten en in beweging te komen. Zo’n dik pak sneeuw komt niet heel vaak voor in Nederland en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten