Op social media deelt wanhopige vader foto’s van zijn overleden vrouw en baby die aangereden zijn door dronken bestuurder.

Alcohol drinken en vervolgens achter het stuur kruipen is een ontzettend slecht en vooral dom idee. Wanneer je achter het stuur zit moet je je volledig kunnen concentreren, echter gaat dit niet met alcohol in het bloed.

Zach Kincaid heeft afscheid moeten nemen van zijn vrouw en baby, die door een ongeluk om het leven zijn gekomen. Echter had dit ongeluk voorkomen kunnen worden, als die ene bestuurder niet met alcohol op achter het stuur zou kruipen. Een dronken bestuurder is namelijk verantwoordelijk voor de dood van Zach zijn vrouw en hun kindje.

Zach probeert nu de wetten op alcohol en autorijden te verstrengen.

Krystel, zijn 29-jarige, zwangere echtgenote, reed een jaar geleden naar huis van haar werk. Zijn geliefde vrouw was op dat moment acht maanden zwanger van hun kindje.

Tijdens de rit belde zij via de luidspreker naar Zach om te vertellen dat ze onderweg was naar huis. Op dat moment kwam een BMW volle snelheid aangereden en ramde via de rechterkant de wagen van Krystel. Haar auto vloog in brand.

Een 29-jarige man was de bestuurder van de BMW en hij was dronken achter het stuur gekropen. Het ongeboren kindje van Krystel en Zach overleed ter plekke en Krystel werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Met behulp van een ademhalingsmachine werd zij in leven gehouden. Haar situatie was zorgwekkend, het zag er absoluut niet goed uit. Niet veel later stierf zij.

Zach besloot foto’s te delen op social media van zijn overleden vrouw en kindje in de hoop een verschil te kunnen maken.

Politici denken alleen aan hun eigenbelang

“Een dronken chauffeur die 136 kilometer per uur reed in een straat waar de toegelaten snelheid 90 is, heeft mijn familie verwoest. De maximumstraf voor het doden van mijn vrouw en dochter is tien jaar,” schreef Zach.

Het rechtssysteem gaat er vanuit dat het een ongeluk was en dus is de maximumstraf 10 jaar. Deze wanhopige vader strijdt nu voor strengere straffen tegen dronken autorijden.

“Deze rotzak zal zelfmedelijden hebben en nooit leren om verantwoordelijkheid te nemen. Het feit dat dat hij slechts 5 jaar celstraf zal krijgen nadat hij mijn en mijn dochters heeft verwoest, maakt me kapot,” schrijft Zach.

“Het is walgelijk dat politici en beleidsmakers meer geven om hun politieke positie en eigenbelang dan om de levens en veiligheid van de mensen in onze maatschappij. Eis verandering, voor jouw familie hetzelfde overkomt,” schrijft de vader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten