Twee jongetjes dwingen hun vader de auto langs de kant de zetten en springen uit auto om een man te helpen.

Daniel Medina en zijn twee jonge zonen waren op een koude winteravond op weg naar huis. In Milwaukee, Wisconsin reedt Daniel langs een man in een rolstoel die probeerde zijn oprit sneeuwvrij te maken.

De zonen van Daniel, in de leeftijd van zes en tien jaar oud lieten hun vader stoppen en de jongens sprongen uit de auto. Zijn zonen gingen even in gesprek met de man en besloten daarna zijn oprit en stoep sneeuwvrij te maken.

Daniel was ontzettend trots op zijn jongens. Ondanks dat de jongens moe waren en het koud hadden besloten ze toch weer de kou in te gaan om een ander te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Sneeuwpret op de grachten in Amsterdam: Op de ski’s achter een auto!

De afgelopen dagen is er een behoorlijke lading sneeuw gevallen in ons kleine landje. Door deze winterse buien lijken we de pandemie even te vergeten. Veel Nederlanders gaan naar buiten om van het prachtige witte landschap te genieten en in beweging te komen. Zo’n dik pak sneeuw komt niet heel vaak voor in Nederland en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten