Doutze Kroes is woest over het afnemen van coronatesten bij kinderen. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’

In Zuid-Holland is de Engelse variant van het coronavirus uitgebroken. Vooral in Lansingerland is het op dit moment helemaal mis want daar gaat het erg hard met het coronavirus. Op een Instagram bericht van Nu.nl waarin ze schrijven over de uitbraak en de coronatesten, reageert het model. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’

De man van Doutze, Sunnery James besluit ook onder het bericht te reageren met: „Wow… tenenkrommend!”

Op social media is er nu veel discussie en vraagt men zich af of het topmodel wel genoeg expertise heeft om dit soort conclusies te trekken. „Help, daar is onze deskundige mevrouw Kroes weer”, schrijft iemand er als reactie onder.

„Ze zal weer weer een uurtje gegoogled hebben en is weer helemaal bij als viroloog, diep triest” zegt iemand anders weer.

Vorig jaar schreef Doutze een bericht op haar Instagram pagina over het virus. “Ik ben al een tijdje stil, ik probeer het allemaal te begrijpen en dat kan ik niet! Er zijn zoveel vragen. En met vragen begon het voor mij. Het kan zijn dat je dit leest en denkt welke vragen, ik heb geen vragen en wat bedoel je met het zinnig maken van alles! ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Sneeuwpret op de grachten in Amsterdam: Op de ski’s achter een auto!

De afgelopen dagen is er een behoorlijke lading sneeuw gevallen in ons kleine landje. Door deze winterse buien lijken we de pandemie even te vergeten. Veel Nederlanders gaan naar buiten om van het prachtige witte landschap te genieten en in beweging te komen. Zo’n dik pak sneeuw komt niet heel vaak voor in Nederland en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten