Beelden uitgelekt van ruzie tussen Waylon en Ali B. Ali B geeft reactie.

Heel Nederland weet inmiddels wel dat er een woordenwisseling is geweest tussen de twee heren. Het verhaal dat ze gevochten hebben bleek een uit de duim gezogen roddel te zijn en dus niet waar.

In het filmpje dat te zien is van de opnames van The Voice Of Holland, zie je overduidelijk dat Ali erg boos is op collega-coach Waylon. De ruzie loopt behoorlijk uit de hand en Ali noemt Waylon een ’vies klein mannetje met een grote bek’. Een persoon moest tussen de twee mannen komen daar de gemoederen behoorlijk hoog opliepen.

Waar de ruzie over ging wil Ali niet vertellen. „We waren het ergens niet over eens en zijn allebei emotionele gasten. Albert Verlinde beweerde dat het fysiek was, maar het is allemaal verbaal ’Ali Verbali’ gebleven”, laat Ali weten in een interview met RTL Boulevard.

„Waylon en ik hebben dit eerder meegemaakt. We zijn emotionele broers en zijn net getrouwd wat dat betreft. Na afloop knuffelen we elkaar. Dit is het laatste wat ik heb gezegd en ik ga er niks meer over zeggen.”

De maker van het programma, RTL, zei zelf het volgende erover tegen de Telegraaf: „De coaches van The Voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Sneeuwpret op de grachten in Amsterdam: Op de ski’s achter een auto!

De afgelopen dagen is er een behoorlijke lading sneeuw gevallen in ons kleine landje. Door deze winterse buien lijken we de pandemie even te vergeten. Veel Nederlanders gaan naar buiten om van het prachtige witte landschap te genieten en in beweging te komen. Zo’n dik pak sneeuw komt niet heel vaak voor in Nederland en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten