Volgens onderzoek zijn vrouwen gelukkiger wanneer zij een lelijke vent hebben.

Eerlijkheid duurt het langst dus laten we maar gelijk met de deur in huis vallen. Voetballer Peter Crouch heeft een bloedmooi bikini-model aan de haak geslagen en waarschijnlijk is dat hem alleen gelukt omdat hij profvoetballer is.

Uit een onderzoek is gebleken dat vrouwen pas echt gelukkig zijn met een “lelijke” man aan hun zijde. het blijkt dus dat als een vrouw een knappe man heeft, zij zich meer druk maakt over haar eigen uiterlijk. Vaak zijn ze erg onzeker door hoe ze eruit zien tegenover hun partner en voelen ze dat ze moeten concurreren met andere dames.

Wanneer een vrouw een man met gemiddelde look aan haar zijde heeft is zij minder geneigd om te twijfelen aan zichzelf. Zij zal zich dan ook gelukkiger voelen in een relatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Sneeuwpret op de grachten in Amsterdam: Op de ski’s achter een auto!

De afgelopen dagen is er een behoorlijke lading sneeuw gevallen in ons kleine landje. Door deze winterse buien lijken we de pandemie even te vergeten. Veel Nederlanders gaan naar buiten om van het prachtige witte landschap te genieten en in beweging te komen. Zo’n dik pak sneeuw komt niet heel vaak voor in Nederland en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten