5 Tosti recepten om je vingers bij af te likken!

De tosti is makkelijk te breiden en staat snel op tafel. Tosti’s zijn er in vele verschillende varianten, van ham tot salami en van zalm tot makreel. Het komt er eigenlijk op neer dat alles mogelijk is bij een tosti.

Tosti brie, bacon en appel

Ingrediënten:

 • 1 appel
 • 100 gr bacon
 • 200 gr brie
 • brood

Bereidingswijze:

Bak eerst de bacon in een koekenpan totdat het plakje goudbruin is. Schil daarna de brie en de appel in dunnen plakjes. Leg het vervolgens tussen de twee plakken brood en stop het in het tosti ijzer.

Tosti makreel-avocado

Ingrediënten voor 4 tosti’s:

 • 100 g graatloze makreelfilet
 • 1 eetrijpe avocado
 • 4 tastytom-trostomaten
 • 120 g Cheddar 48+
 • 8 sneetjes speltbrood
 • 2 el boter
 • ½ bakje tuinkers
 • 1 el dijonnaise

Bereidingswijze:

De makreel moet in stukjes en de advocado moet gesneden worden, uiteraard moet de pit eruit. Haal het vruchtvlees uit de schil en snijd die in plakjes. Snijd ook de tomaat en rasp de cheddar. Beleg een plak brood met cheddar, en plaats de makreel, avocado, tomaat er op. Daarna over dit beleg wederom een plak cheddar. Verhit vervolgens de koekenpan, zonder olie of bakboter. Wanneer de pan goed verhit is bak de tosti’s krokant op laag vuur.

Tosti appel-kaneel

Ingrediënten:

 • 2 sneetjes brood
 • halve appel, geschild en in schijfjes
 • beetje kaneel
 • eventueel een beetje suiker

Bereidingswijze:

Allereerst moet je een appel in schijfjes snijden en deze plakjes bedekken op één boterham. Over de appelschijfjes strooi je wat kaneel en eventueel wat suiker. Plaats je broodjes in een tosti-ijzer en smuller maar. 

Tosti mozarella 

Ingrediënten:

 • mozzarella
 • pesto
 • tomaat
 • verse basilicum
 • Brood

Bereidingswijze:

Verdeel de pesto over één broodje en snijd de mozarella in plakjes en de tomaat in stukjes. Leg de mozarella over de pesto op het broodje en daarna de tomaat. Vervolgens kan het broodje in het tosti apparaat.

Chocopasta-banaan tosti

Ingrediënten:

 • chocopasta
 • banaan
 • brood

Smeer het broodje in met chocopasta en leg er vervolgens dunne plakjes banaan op. Leg het andere broodje er op en plaats het in het tosti apparaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

De 5 lekkerste recepten mét knoflook voor jou op een rijtje!

Om onze maaltijden op smaak te brengen, kunnen we gebruik maken van vele soorten specerijen. Echte fijnproevers voegen het liefst knoflook toe aan hun recept. Hieronder hebben we 5 heerlijke recepten met knoflook! Daar we toch anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden zal het wel meevallen met de opmerking ”heb je knoflook gegeten?” Brood […]

Met deze truc pel je razendsnel een hardgekookt eitje!

Een gekookt eitje pellen gaat niet altijd gemakkelijk daar de schaal soms behoorlijk vast kan zitten. TikTokker Zach Crean weet wel raad met een hardgekookt eitje en heeft een truc om de eierschaalsnel te verwijderen. Allereerst maakt hij een klein gaatje in de eierschaal. Dit doet hij bovenop, bij het smalste gedeelte van het ei. […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten