Grote kans dat rond deze datum de avondklok zal ingaan.

Tijdens de persconferentie liet de overheid weten dat ze geen kant op konden en daarom de lockdown wel moesten verlengen. „De cijfers dalen niet snel genoeg en we hebben ook te maken met de dreiging van de Britse variant.”

Voor bedrijven gaat er meer hulp komen liet Rutte weten. „We kunnen niet alle pijn bij ondernemers wegnemen. Het is belangrijk dat we zoveel mogelijk banen door de crisis heen trekken.”

„We doen het stap voor stap. Op 2 februari kijken we weer wat er kan voor 9 februari. Want het kan zich snel ontwikkelen.”

Tijdens de persconferentie zei Rutte dat ze een avondklok willen invoeren om ervoor te zorgen dat mensen minder vaak thuis afspreken.  Tegelijkertijd moet zo’n ingrijpende maatregel dan ook serieus worden overwogen. Daarom vragen we het OMT om advies en om alternatieven.” Samen met het Outbreak Management Team wordt er maandag gekeken naar de avondklok en de kans is groot dat deze dan ook snel zal worden ingevoerd.

In de Tweede is het merendeel het niet eens met het invoeren van een avondklok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Ontslag voor vuilnisman na het onthoofden van sneeuwpop gemaakt door jongetje.

De 25-jarige Sophie Taylor komt tot de ontdekking dat iemand de sneeuwpop van haar haar 3-jarige zoontje onthoofd had. Haar zoontje zegt dat hij weet wie het gedaan heeft en dus checkt ze de beveiligingsbeelden. Wanneer zij de camerabeelden terugkijkt ziet ze dat een vuilnisman de kop van de sneeuwpop kapot trapt. “Joseph vindt het […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten