Speciaal voor de koukleum is er deze zelf-warmende autodeken voor extra comfortabele autoritten.

Het is winter en dus moeten we ons goed aankleden willen we het niet koud krijgen. Sommige mensen kunnen prima tegen de kou, echter zijn er ook de klagende koukleumers.

Wanneer de temperatuur tegen het vriespunt aan ligt en je auto de hele nacht stil heeft gestaan is het ook oud in de auto. Bij het starten van de motor wordt het niet gelijk warm in de auto, het enige tijd duren totdat de ventilatoren warme lucht door de auto verplaatsen.

Voor de echte koukleum is er nu de ideale oplossing voor in de auto. Het Amerikaanse bedrijf Stalwart heeft zelf-warmende autodekens uitgevonden. Deze dekens hoef je alleen maar aan te sluiten op de sigarettenaansteker van de auto en de deken begint gelijk met verwarmen.

Mochten je kinderen het nou ook altijd zo koud hebben in de auto, bestel er dan twee! Het snoer dat aan de deken zit is maar liefst twee en een halve meter lang, dus op de achterbank kan men ook warm en comfortabel zitten.

De dekens zijn onder andere te koop op Amazon voor zo’n 25 euro. Uiteraard zijn er ook goedkopere varianten te verkrijgen, deze kun je bestellen bij onder andere Aliexpress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Doutze Kroes is woest over het afnemen van coronatesten bij kinderen. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’

In Zuid-Holland is de Engelse variant van het coronavirus uitgebroken. Vooral in Lansingerland is het op dit moment helemaal mis want daar gaat het erg hard met het coronavirus. Op een Instagram bericht van Nu.nl waarin ze schrijven over de uitbraak en de coronatesten, reageert het model. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’ De […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten