Na een recordaantal pogingen haalt man eindelijk zijn theorie-examen.

Er zijn mensen die iets maar een keer hoeven te lezen en het daarna opslaan in hun bol en er zijn mensen die gewoon niet zo goed zijn in leren en dingen onthouden. na maar liefst 157 pogingen heeft een 420jarige man uit Engeland toch eindelijk zijn theorie-examen gehaald. Het halen van zijn papiertje heeft hem alleen al ruim 4000 euro gekost. 

Foto ter illustratie

Nog nooit eerder heeft iemand in Groot-Brittannië er zo lang over gedaan, kortom hij heeft een record op zijn naam staan.

In Engeland kost een theorie-examen 25 euro, dus reken maar uit….157 x 25 euries. Na het behalen van zijn examen wilde hij voor een lease-auto gaan. Lease-maatschappijen doen meestal even een check om te kijken naar de geschiedenis van hun toekomstige klanten en zagen dus dat hij er 157 keer over had gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Doutze Kroes is woest over het afnemen van coronatesten bij kinderen. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’

In Zuid-Holland is de Engelse variant van het coronavirus uitgebroken. Vooral in Lansingerland is het op dit moment helemaal mis want daar gaat het erg hard met het coronavirus. Op een Instagram bericht van Nu.nl waarin ze schrijven over de uitbraak en de coronatesten, reageert het model. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’ De […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten