Het antwoord is eindelijk daar! Mark Rutte heeft geen vriendin maar een vriend!

Sinds 14 oktober 2010 is Mark Rutte minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Zijn derde kabinet werd beëdigd op 26 oktober 2017.

Zoals de meeste mensen wel weten is Mark tevens politiek leider van de VVD. Rutte is inmiddels al tien jaar de Minister-president van ons land. We zien hem vooral het laatste jaar heel veel op de televisie in verband met het virus. Maar hoe goed kennen we Mark eigenlijk? Wat is er bekend over zijn leven buiten de politiek?

Regelmatig vragen mensen zich af hoe het nou eigenlijk met zijn liefdesleven zit…Heeft Mark een vriendinnetje? Nee dat heeft hij niet mensen, hij is namelijk niet van de vrouwtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Doutze Kroes is woest over het afnemen van coronatesten bij kinderen. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’

In Zuid-Holland is de Engelse variant van het coronavirus uitgebroken. Vooral in Lansingerland is het op dit moment helemaal mis want daar gaat het erg hard met het coronavirus. Op een Instagram bericht van Nu.nl waarin ze schrijven over de uitbraak en de coronatesten, reageert het model. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’ De […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten