Kim Veenstra uit felle kritiek over de Nederlandse vaccinatiecampagne: ’Voelt als een brainwash’

Model Kim Veenstra besluit om op haar Instagram-pagina haar visie te delen over de vaccinatiecampagne in ons land. ’Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren. Dat wordt ons ticket naar meer vrijheid’ zegt ze met kritiek op Instagram.

Kim vindt dat het anders moet en is het niet eens met de woorden van de overheid. „We geven onze vrijheid nu op om het straks weer terug te krijgen of sterker nog, te verdienen? Waar zit de logica?”

“Dit voelt eerder als een brainwash, want als je je niet zou willen laten vaccineren? Mag je dan straks minder meedoen aan je oude leven voor corona?”

Bij de stelling van de overheid dat iedereen zich zou moeten laten vaccineren, zet ze vraagtekens. „Terwijl het vaccin nog geen zekerheid geeft of je daadwerkelijk beschermd bent tegen het coronavirus. Je zou je bijna moeten schamen als je je niet wilt laten vaccineren. Alsof het dan door jou komt dat corona nog steeds leeft, letterlijk en figuurlijk.”

„Ik ben wel tegen dit soort indoctrinatie over een vaccin waar zo weinig over bekend is en wat een soort van verheerlijkt lijkt te zijn.”

Ze is dan ook niet te spreken over de campagne van de overheid, deze vindt zij slecht. „Slechte campagne en hoor van veel mensen dat ze zich ook storen aan deze manier van campagne voeren. De manier waarop is gewoon KA UU TEE.”

„Er zitten duizenden jongeren en andere creatieve geesten in ons land die nu koos werkloos zijn en graag met u wilde meedenken over een geschikte campagne. Daar zou de bevolking meer aan hebben dan deze bagger op de radio en straks weer een zooitje gare BN’ers die zich laten betalen en lenen om campagne te voeren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Dit zijn zeven goede redenen waarom je elke dag koffie zou moeten drinken.

Toegewijde koffiedrinkers starten de dag altijd met een heerlijk bakkie goud. Zonder koffie zal het een moeizame dag worden. Teveel koffie is natuurlijk niet goed, maar wat velen niet weten is dat het drinken van koffie vele voordelen kent. Het maakt je wakker De geur van koffie helpt het effect van slaaptekort direct te verminderen. […]

Grote kans dat rond deze datum de avondklok zal ingaan.

Tijdens de persconferentie liet de overheid weten dat ze geen kant op konden en daarom de lockdown wel moesten verlengen. „De cijfers dalen niet snel genoeg en we hebben ook te maken met de dreiging van de Britse variant.” Voor bedrijven gaat er meer hulp komen liet Rutte weten. „We kunnen niet alle pijn bij ondernemers […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten