Deze vader haalt een geweldige poepprank uit met zijn vrouw!

In deze tijd is het vooral belangrijk om te blijven lachen. Ondanks de corona moeten we gewoon proberen er het beste van te maken. De vader in onderstaande video besluit om zijn vrouw in de maling te nemen. Veel heeft hij niet nodig, alleen zijn baby en wat nep-poep.

Hij zorgde voor een fake poepexplosie dat er erg geloofwaardig uit zag. Zijn vrouw heeft niet in de gaten dat er een prank met haar wordt uitgehaald en haar reactie is dan ook geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Doutze Kroes is woest over het afnemen van coronatesten bij kinderen. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’

In Zuid-Holland is de Engelse variant van het coronavirus uitgebroken. Vooral in Lansingerland is het op dit moment helemaal mis want daar gaat het erg hard met het coronavirus. Op een Instagram bericht van Nu.nl waarin ze schrijven over de uitbraak en de coronatesten, reageert het model. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’ De […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten