Britse royals hebben geen ‘vaccinvrees’. Queen Elizabeth (94) en prins Philip (99) zijn gevaccineerd!

Verschillende media brengen het nieuws naar buiten dat het koninklijk paar inmiddels is gevaccineerd. Daar het om ‘een privézaak’ ging, wilde een week geleden het paleis nog niet ingaan op een eventuele inenting van de Queen. Een bron binnen het paleis weet te melden dat Elizabeth toch besloten heeft om bekend te maken dat ze ingeënt is.

Met de bekendmaking hoopt ze eventuele onjuistheden en verdere speculaties te voorkomen.

Coronavaccins

Het is niet bekend met welk coronavaccin de royals zijn ingeënt. Engeland ging begin december van start met het vaccin van BioNTech/Pfizer. Inmiddels zijn de vaccins van AstraZeneca en Moderna ook goedgekeurd.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix hebben laten weten dat zij zich gaan laten vaccineren.

De Deense koningin Margrethe heeft zich op nieuwjaarsdag laten inenten. Het blijkt maar weer, een goed voorbeeld doet volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Dit zijn zeven goede redenen waarom je elke dag koffie zou moeten drinken.

Toegewijde koffiedrinkers starten de dag altijd met een heerlijk bakkie goud. Zonder koffie zal het een moeizame dag worden. Teveel koffie is natuurlijk niet goed, maar wat velen niet weten is dat het drinken van koffie vele voordelen kent. Het maakt je wakker De geur van koffie helpt het effect van slaaptekort direct te verminderen. […]

Grote kans dat rond deze datum de avondklok zal ingaan.

Tijdens de persconferentie liet de overheid weten dat ze geen kant op konden en daarom de lockdown wel moesten verlengen. „De cijfers dalen niet snel genoeg en we hebben ook te maken met de dreiging van de Britse variant.” Voor bedrijven gaat er meer hulp komen liet Rutte weten. „We kunnen niet alle pijn bij ondernemers […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten