Als verrassing koopt Bridget Maasland deze woning voor haar ouders.

Het komt zelden voor, maar Bridget staat ditmaal eens positief in de schijnwerpers. Bridget is dol op haar ouders en dus kocht zij als verrassing een huis voor haar vader en moeder. Op Instagram plaatste zij hier een post over.

“Droom komt uit, ik heb een appartement voor mijn ouders gekocht! ”, laat ze in een onderschrift van het filmpje op Instagram weten. In het filmpje zelf zegt ze: “Kijk eens! Voor jullie, jullie eigen huis! […] Hoe cool is dit? Jongens, we gaan wel nog even verbouwen. Dus jullie kunnen er nog niet gelijk in…”

Bij een positief bericht waren er dit keer ook veel lieve reacties te lezen! “Fantastisch. Zou ieder kind wel voor zijn ouders willen doen. Heel lief gebaar voor ze. Fijn dat je het kan :)!”

En nog iemand: “Wat bijzonder en lief dat je dit doet, wat ben je toch een pracht mens!

Bekijk via onderstaande link de post op Instagram:

https://www.instagram.com/p/CJ0kcQKAdtQ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Doutze Kroes is woest over het afnemen van coronatesten bij kinderen. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’

In Zuid-Holland is de Engelse variant van het coronavirus uitgebroken. Vooral in Lansingerland is het op dit moment helemaal mis want daar gaat het erg hard met het coronavirus. Op een Instagram bericht van Nu.nl waarin ze schrijven over de uitbraak en de coronatesten, reageert het model. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’ De […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten