In één klap maakt Lang Leve de Liefde deelnemer einde aan romantiek.

Het datingprogramma Lang Leve de Liefde van SBS6 is waarschijnlijk een groot succes omdat het ongemakkelijke televisie is. Het blijkt maar dat mensen zich aangetrokken voelen tot zulke programma’s.

De aflevering met Coen en Astrid is er een om van te smullen, want het is overduidelijk dat er geen chemie tussen die twee is. Coen toont geen enkele interesse, terwijl Astrid toch echt haar best doet om er toch iets van te maken.

Astrid leest op een kaartje de volgende vraag voor: ‘Wat vind je aantrekkelijk aan Astrid?’

Het antwoord van Coen zorgt ervoor dat er op ongenadige wijze in één klap een einde komt aan de romantiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Doutze Kroes is woest over het afnemen van coronatesten bij kinderen. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’

In Zuid-Holland is de Engelse variant van het coronavirus uitgebroken. Vooral in Lansingerland is het op dit moment helemaal mis want daar gaat het erg hard met het coronavirus. Op een Instagram bericht van Nu.nl waarin ze schrijven over de uitbraak en de coronatesten, reageert het model. ‘Diep triest dit! propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!’ De […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten