Om het leven van zijn moeder te redden vraagt 7-jarige jongen de arts om zijn leven te beëindigen.

Zhou is de moeder van Chen. Chen kreeg een hersentumor toen hij nog maar vijf jaar oud was. Moeder Zhou week geen seconde bij haar zoon vandaan en steunde hem door dik en dun. Helaas sloeg het noodlot toe, moeder Zhou werd ziek en had een nierziekte.

Moeder en zoon waren nu kamergenoten in het ziekenhuis. Echter ging het alsmaar slechter met haar zoontje, maar ook met haarzelf. Chen raakte verlamd en blind en Zhou zou komen te overlijden als zij geen nieuwe nier zou krijgen.

Doordat moeder en zoon op één kamer lagen, kreeg de kleine Chen alles mee en wist hij hoe zijn moeder er aan toe was. Chen wist dat hij bijna aan het einde van zijn jonge leventje was en vroeg de artsen zijn leven te beeindigen, dit zodat zijn moeder zijn nier kon krijgen.

Zhou weigerde dit en wilde het niet overwegen. Chen smeekte zijn moeder om zijn nier te nemen, het was zijn laatste wens. Hij zou het immers niet overleven en wilde graag dat zijn organen gebruikt zouden worden om het leven van mensen in nood te redden, waaronder ook zijn moeder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten