Dit is de kleinzoon van Elvis Presley en wat lijkt hij sprekend op zijn wereldberoemde opa!

De wereld kent maar één King en dat is uiteraard Elvis Presley. Met zijn unieke stem veroverde hij de harten van generaties. Zijn muziek is tijdloos en leeft vandaag de dag nog steeds verder.

De 25-jarige zoon van Lisa Marie, zijn dochter, lijkt sprekend op hem, twee druppels water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

In Brabant vieren ze dit jaar carnaval op een alternatieve manier!

In het zuiden van Nederland gaat carnaval dit jaar helaas niet door. Dat is voor veel Brabanders een klap in het gezicht, geen polonaises en dagenlang zuipen meer.  Echter complimenten voor de Brabanders, want ze proberen er toch iets van te maken. Er is een hilarische video gemaakt door LuckyTV waarin er carnavalsmuziek onder de demonstraties is geplakt. 

Uit de oude doos: René Le Blanc in zijn jongere jaren!

De 52-jarige René Le Blanc is bekend geworden door het tv programma van SBS6 ‘Ik geloof in mij’. Hij had wel het broertje van Dries Roelvink kunnen zijn. Ook Le Blanc zet alles op alles om toch nog eens een keer door te breken. De Nederlandse Engelbert Humperdinck besloot een foto van zichzelf te delen toen hij […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten