Op deze familiefoto is een eng detail te zien, alleen ziet 95 procent van de mensen dit niet.

Het is de hoogste tijd om te kijken naar een bijzondere foto, dit keer een familiefoto. Echter is er iets aan de hand bij deze foto. Deze foto bevat een detail dat bijna niemand zit en als je het eenmaal ziet, dan knipper je tweemaal met je ogen.

Zie jij wat er mis is met deze familiefoto? Stiekem is het toch wel grappig! Je moet het alleen wel zien…

Heb je het vreemde maar toch ook wel grappige detail kunnen vinden op de foto?

Mocht het je niet gelukt zijn, kijk dan naar onderstaande foto! Zie de rode cirkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten