Zorgmedewerkster sterft twee dagen na het krijgen van Pfizer COVID vaccin.

De 41-jarige Portugese zorgmedewerkster, Sonia Acevedo is twee dagen na het krijgen van het vaccin overleden. Op nieuwjaarsdag, 48 uur nadat ze het vaccin kreeg sloot zij definitief haar ogen.

Sonia heeft twee kinderen en was werkzaam op de afdeling kindergeneeskunde bij het Portugese Instituut voor Oncologie in Porto. Naar verluidt zou zijn geen last hebben gehad van bijwerkingen na de vaccinatie.

Haar vader vertelde tegen het Portugese dagblad Correio da Manha: “Ze was oké. Ze had geen gezondheidsproblemen.”

“Ze had het Covid-19 vaccin genomen maar ze had geen symptomen. Ik weet niet wat er gebeurd is. Ik wil gewoon antwoorden.”

Uiteraard wil deze vader weten waardoor zijn dochter zo plots overleden is.

Verklaring

Het Portugese Instituut voor Oncologie zei in een verklaring:

“Met betrekking tot het plotselinge overlijden van een operationeel assistent van de IPO van Porto op 1 januari 2021 bevestigt de Raad van Bestuur de gebeurtenis en spreekt het zijn oprechte medeleven uit naar familie en vrienden met zekerheid dat dit verlies ook hier wordt gevoeld.”

“De verklaring van de doodsoorzaak zal de gebruikelijke procedures in deze omstandigheden volgen”.

Sonia werkte meer dan tien jaar gewerkt bij IPO Porto en woonde samen met haar familie in Maia in de buurt van Porto.

Kort na haar vaccinatie veranderde zij nog haar profielfoto op facebook met de tekst: “Ik heb zojuist het COVID-19 vaccin genomen.”

Haar vader vertelde dat zij op nieuwjaarsdag rond 11 uur in de ochtend dood was aangetroffen. De avond daarvoor waren ze allemaal nog samen. “Mijn dochter verliet het huis en ik heb haar nooit meer levend gezien.”

Vania Figueredo, de dochter van Sonia, vertelde dat haar moeder na de vaccinatie helemaal in orde was.

Sonia was een van de 538 medewerkers van Porto IPO die het Pfizer-BioNTech-vaccin kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Dit zijn zeven goede redenen waarom je elke dag koffie zou moeten drinken.

Toegewijde koffiedrinkers starten de dag altijd met een heerlijk bakkie goud. Zonder koffie zal het een moeizame dag worden. Teveel koffie is natuurlijk niet goed, maar wat velen niet weten is dat het drinken van koffie vele voordelen kent. Het maakt je wakker De geur van koffie helpt het effect van slaaptekort direct te verminderen. […]

Grote kans dat rond deze datum de avondklok zal ingaan.

Tijdens de persconferentie liet de overheid weten dat ze geen kant op konden en daarom de lockdown wel moesten verlengen. „De cijfers dalen niet snel genoeg en we hebben ook te maken met de dreiging van de Britse variant.” Voor bedrijven gaat er meer hulp komen liet Rutte weten. „We kunnen niet alle pijn bij ondernemers […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten