Vader treft zijn vier maanden oude baby dood aan met de hond bovenop haar.

In het Amerikaanse Dayton is een baby van vier maanden overleden. De vader van de baby, trof zijn dochtertje dood aan, met de hond bovenop haar. Zowel het gezin als de ouders denken dat de hond de dader is.

De vader van Raelynn Larrison werd wakker en zag dat hond op zijn dochter lag. Het kleine meisje bewoog niet meer en de vader belde direct de hulpdiensten, echter kwam de hulp te laat.

Hoe de baby exact om het leven is gekomen is nog een raadsel en autopsie zal dit moeten uitwijzen.

Buurman Lonnie Napier verteld in een interview: “Kinderen die zo jong zijn, moeten niet alleen worden gelaten bij grote of kwaadaardige honden”. Volgens deze buurman gaat het hier om een ontzettende grote hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten