Heftige beelden: 20 huizen verwoest in Deventer door deze vuurwerkbom.

In Deventer is er tijdens oud en nieuw een gigantische vuurwerk bom afgestoken. De ravage was enorm, maar liefst 20 huizen zijn verwoest door deze bom.

‘s Avonds rond 22.00 ging de bom af. Ramen vlogen kapot en van de kozijnen was niets meer over, de schade was gigantisch.

Inwoners van Deventer schrokken zo erg dat zij er in eerste instantie vanuit gingen dat er een aanslag werd gepleegd. De knal was namelijk enorm. Er was zelfs iemand die schreeuwde: “Iedereen leeft. Er is niemand gewond.”

Door de gigantische druk die ontstond door de ontploffing, waren sommige garages en lantaarnpalen ook verwoest. In de muren waren enorme scheuren ontstaan en van sommige dieren was bijna niets meer over.

Inmiddels zijn er een aantal mensen opgepakt en er zijn meerdere verdachten aangewezen. Een slimme deurbel verderop heeft de explosie op camera vastgelegd. De explosie van de bom konden mensen kilometers verderop zelfs horen en voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten