Met opgetrokken wenkbrauwen reageren mensen over demonstratie tegen de coronamaatregelen van het kabinet.

Actiegroep Vrouwen voor Vrijheid organiseerde zondag een betoging tegen de coronamaatregelen van het kabinet. Enkele honderden betogers kwamen samen op het Vlooienveld, tegenover het provinciehuis.

De demonstratie duurde tot een uur of 15.00 en verliep zonder problemen.  Op social media wordt echter met opgetrokken wenkbrauwen gereageerd. ”Is dit serieus”, vraagt iemand zich af. ”Nu we alles uit voorzorg hebben gesloten, kan dit gewoon?” Anderen noemen de betoging belachelijk. ”Dit is niet te verkopen aan de rest van het land.”

De politie was op de hoogte van de demonstratie en greep niet in, blijkbaar mocht dit dan weer wel.

Toch is dit behoorlijk bijzonder. Als we thuis kerst willen vieren met zes vrienden, dan is dat verboden, demonsteren met honderden mag dan weer wel. Ook moeten we anderhalve meter afstand houden van elkaar, echter tijdens een betoging weer niet. Snap jij er nog iets van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Grote kans dat rond deze datum de avondklok zal ingaan.

Tijdens de persconferentie liet de overheid weten dat ze geen kant op konden en daarom de lockdown wel moesten verlengen. „De cijfers dalen niet snel genoeg en we hebben ook te maken met de dreiging van de Britse variant.” Voor bedrijven gaat er meer hulp komen liet Rutte weten. „We kunnen niet alle pijn bij ondernemers […]

Een 39-jarige moeder springt samen met haar 5-jarige dochtertje van een gebouw.

In New York is vorige week zondag een moeder van een gebouw gesprongen, ze nam haar dochtertje mee in de val. Zowel moeder als dochter hebben de val niet overleefd. Oksana Patchin was samen met haar dochtertje op bezoek bij vrienden. Ze wilde haar dochter graag het uitzicht laten zien vanaf het dak en dus vroeg […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten