Twee klanten in de Jumbo gaan met elkaar op de vuist wegens het niet dragen van een mondkapje.

In alle publieke ruimtes waar je de hemel niet kunt zien moet je een mondkapje dragen. Echter is er nog steeds een grote groep mensen die het niet eens zijn met de maatregelen en dus ook weigeren een mondkapje te dragen.

Volgens deze groep mondkapjesweigeraars werken mondkapjes niet om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Velen geloven zelfs helemaal niet in het coronavirus.

In de Jumbo aan de Boschdijk in Eindhoven ontstond een knokpartij toen een klant een andere klant aansprak op het niet dragen van een mondkapje.

De beelden gingen viraal op Dumpert.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten