Op veel plekken in Nederland wordt de politie bekogeld met vuurwerk.

Het vuurwerkverbod heeft voor veel chaos gezorgd in ons landje, vooral de jongeren waren het niet eens met dit besluit. Het verbod weerhield de jongeren er niet van om geen vuurwerk aan te schaffen. Op veel plekken in Nederland ontstonden er dan ook relletjes tijdens oudjaarsavond.

Vooral in Volendam en Den Bosch liep het uit de hand. Politieagenten werden daar door jongelui bekogeld met vuurwerk. In Veen en Almelo waren er al vroeg in de avond rellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten