Geen antibioticum kan op tegen de kracht van Kurkuma met honing.

Om het minste ongemak te behandelen schrijven artsen antibiotica voor, echter is er zoveel meer. Een onderzoek bevestigde dat bacteriën en ziekteverwekkers geen resistentie tegen honing konden opbouwen. 

In plaats van antibioticacrèmes op wonden en katheters kunnen honingproducten worden gebruikt. Kurkuma is een ander krachtig geschenk van de natuur. Dit aromatische kruid heeft een sterke antioxiderende, ontstekingsremmende, antiseptische, antibacteriële en schimmelwerende werking.

Een combinatie van kurkuma en honing verricht wonderen, wellicht heb je ooit weleens van Golden Honey gehoord. Al duizenden jaren wordt dit Ayurvedisch geneesmiddel gebruikt.

Golden Honey is een natuurlijke remedie voor indigestie, verkoudheid, griep, astma, hypertensie, hoge bloeddruk, hoge bloedsuiker, artritis, diabetes en hartziekten. Tevens helpt het ook bij depressie en angst, ontsteking van wonden en brandwonden, eczeem, psoriasis en acne, en leeftijd -gerelateerde problemen.

Kurkuma en honing vernietigen samen ook bacteriën en schimmels. Ook helpt hey de functie van het immuunsysteem te optimaliseren.

Gouden honing

Benodigdheden:

-1 theelepel kurkumapoeder (therapeutische kwaliteit)
-¼ kopje rauwe honing
-2 druppels etherische olie van citroen

Het is vrij simpel. Meng alles in een keer goed door elkaar en giet het over in een glazen pot. Bewaar het op kamertemperatuur en alvorens je het gebruikt even roeren.

Wanneer je last hebt van een griep of verkoudheid dan neem je een lepel van deze honing, een aantal keer per dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Dit zijn zeven goede redenen waarom je elke dag koffie zou moeten drinken.

Toegewijde koffiedrinkers starten de dag altijd met een heerlijk bakkie goud. Zonder koffie zal het een moeizame dag worden. Teveel koffie is natuurlijk niet goed, maar wat velen niet weten is dat het drinken van koffie vele voordelen kent. Het maakt je wakker De geur van koffie helpt het effect van slaaptekort direct te verminderen. […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten