In Rijswijk vliegt kleding van omstanders in de fik na ontploffen vuurwerkbom.

In Rijswijk hadden jongeren tijdens de oudjaarsnacht wel zin in een feestje. Echter geen feest met muziek maar met ware vuurwerkbommen. Ze kwamen op het idee om een oude caravan in brand te zetten, echter verliep het net eventjes iets anders.

De stunters hadden er geen rekening mee gehouden dat de kans bestaat dat gevaarlijk vuurwerk weleens op het verkeerde moment kan ontploffen.

De vuurwerkbom ontplofte op een ongelukkig moment, met de omstanders wel heel dichtbij. Deze jongeren werden zelf overgoten met brandende vloeistof  waardoor hun kleding in de fik vloog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten