Buurtbewoners gaan met hulpverleners op de vuist na doven vreugdevuur.

Op oudjaars dag liep het donderdagmiddag in de wijk Sluitersveld in Almelo, helemaal mis. Buurtbewoners hadden een vreugdevuur gemaakt en oude matrassen en meubelen erbij gezet, zodat ze met elkaar konden zitten.

Waarschijnlijk door een melding kwam de politie polshoogte nemen en deze besloot dan ook om de brandweer in te schakelen voor het doven van het vreugdevuur. Het doven van het vuur verliep zonder problemen, echter toen een omstander foto’s wilde maken, ging het fout.

Een aantal mensen uit de buurt gaven de man behoorlijke klappen waardoor de politie moest ingrijpen. Echter werd een politieagent ook in het nauw gedreven. Collega’s moesten hem met behulp van een wapenstok ontzetten.

De man die begon met het geweld werd aangehouden. Eenmaal toen hij op de grond lag besloot een omstander de politie te bekogelen met vuurwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Grote kans dat rond deze datum de avondklok zal ingaan.

Tijdens de persconferentie liet de overheid weten dat ze geen kant op konden en daarom de lockdown wel moesten verlengen. „De cijfers dalen niet snel genoeg en we hebben ook te maken met de dreiging van de Britse variant.” Voor bedrijven gaat er meer hulp komen liet Rutte weten. „We kunnen niet alle pijn bij ondernemers […]

Een 39-jarige moeder springt samen met haar 5-jarige dochtertje van een gebouw.

In New York is vorige week zondag een moeder van een gebouw gesprongen, ze nam haar dochtertje mee in de val. Zowel moeder als dochter hebben de val niet overleefd. Oksana Patchin was samen met haar dochtertje op bezoek bij vrienden. Ze wilde haar dochter graag het uitzicht laten zien vanaf het dak en dus vroeg […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten