96-jarige man krijgt in België als eerste het coronavaccin en voelt zich 30 jaar jonger.

De 96-jarige Jos Hermans woont in een woonzorgcentrum in Sint-Pieter. Hij is de eerste Belg die het coronavaccin krijgt toegediend. Na het krijgen van het vaccin van Pfizer/BioNtech, maakte hij zelfs een grapje, „Ik voel me dertig jaar jonger”.

De Belgische media was volop aanwezig tijdens de eerste vaccinatie van het land. Het werd een groot mediaspektakel en na afloop kreeg Jos een bos bloemen.

Voor de vaccinatie gaf Jos aan dat hij er helemaal klaar voor was. Na de vaccinatie had hij geen last van bijwerkingen. „Het voelt als een engeltje dat op mijn tong piest. Ik voel me dertig jaar jonger. Het deed absoluut geen pijn.”

Hij hoopt dan ook dat iedereen in België zich gewoon gaat laten vaccineren: „Dan zijn we weer vrij en kan ik mijn kinderen en kleinkind weer zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Dit zijn zeven goede redenen waarom je elke dag koffie zou moeten drinken.

Toegewijde koffiedrinkers starten de dag altijd met een heerlijk bakkie goud. Zonder koffie zal het een moeizame dag worden. Teveel koffie is natuurlijk niet goed, maar wat velen niet weten is dat het drinken van koffie vele voordelen kent. Het maakt je wakker De geur van koffie helpt het effect van slaaptekort direct te verminderen. […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten