Als het aan deze arts ligt mogen ‘coronawappies’ niet op de ic liggen mochten ze toch ziek worden door het virus.

De Duitse arts, geneticus Wolfram Henn, vindt dat als mensen het coronavaccin niet willen nemen, zij in geval van nood, ook niet op de ic mogen liggen. Tevens laat hij weten dat deze ‘wappies’ bij het weigeren van het vaccin dan ook niet aan de beademingsapparatuur moeten worden gelegd.

Als het aan hem ligt, moeten Covid-19 wappies een verklaring ondertekenen. Een verklaring waarop staat dat ze niet gevaccineerd willen worden.

In een interview met de Duitse krant Bild zei Dr. Henn: “Wie de inenting direct wil weigeren, moet ook altijd een document bij zich hebben met het opschrift: ‘Ik wil niet gevaccineerd worden! Ik wil de bescherming tegen de ziekte aan anderen overlaten! Ik wil, als ik ziek word, mijn bed op de intensive care en mijn beademingsapparaat aan anderen geven”.

Dat er mensen kritisch zijn is voor hem geen probleem en begrijpelijk. Dat mensen zich zorgen maken over een vaccin dat zo snel lijkt te zijn gekomen, is volgens hem logisch.

Waar hij geen begrip voor heeft, zijn mensen die klakkeloos maar van alles online plaatsen. Mensen die alleen maar paniek willen zaaien en voor onrust zorgen.

“Ik raad deze paniekzaaiers dringend aan om naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te gaan. Zodat zij hun samenzweringstheorieën kunnen voor leggen aan de artsen en verpleegkundigen die volledig uitgeput uit de overvolle intensive care unit komen,” zei hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Dit zijn zeven goede redenen waarom je elke dag koffie zou moeten drinken.

Toegewijde koffiedrinkers starten de dag altijd met een heerlijk bakkie goud. Zonder koffie zal het een moeizame dag worden. Teveel koffie is natuurlijk niet goed, maar wat velen niet weten is dat het drinken van koffie vele voordelen kent. Het maakt je wakker De geur van koffie helpt het effect van slaaptekort direct te verminderen. […]

Grote kans dat rond deze datum de avondklok zal ingaan.

Tijdens de persconferentie liet de overheid weten dat ze geen kant op konden en daarom de lockdown wel moesten verlengen. „De cijfers dalen niet snel genoeg en we hebben ook te maken met de dreiging van de Britse variant.” Voor bedrijven gaat er meer hulp komen liet Rutte weten. „We kunnen niet alle pijn bij ondernemers […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten