In een partybus houden studenten uit Groningen een feestje met drank en lachgas.

Momenteel gaan er op social media beelden viraal van een groep studenten die behoorlijk aan het feesten zijn in een partybus. Op de beelden is te zien dat er slechts een student een mondkapje draagt.

De eigenaar van Boostbussen geeft toe dat er een groep studenten in een van zijn bussen zaten. Deze eigenaar laat het volgende weten:

,,Dit is niet goed gegaan. Niemand had een mondkapje op. Daar zijn we normaal wel heel scherp op. We organiseren meer van dit soort reizen, maar die gaan altijd volgens de maatregelen. Zo doen we een gezondheidscheck en we hebben dus de mondkapjesplicht. Dat is gisteravond even niet goed gegaan.”

Studentenvereniging Vindicat heeft ook een reactie gegeven:

,,Ik vermoed nu dat het leden van ons zijn. Maar ik herken niemand en het is zeker niet vanuit het bestuur georganiseerd. Ik keur dit ten zeerste af en snap niet waarom de busmaatschappij dit zo aanbiedt. Dit kan echt niet. Als wij erachter komen dat het inderdaad om leden van ons gaat, zullen we passende maatregelen treffen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten