36-Jarige meester zat in volle klas met zijn hand in de broekjes van meisjes.

Een 36-jarige leraar van de rooms-katholieke Sint Victor Basisschool in Noordwijkerhout is door de Haagse rechtbank veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. De rechter acht namelijk bewezen dat hij drie leerlingen van 4, 7 en 8 jaar oud seksueel misbruik heeft.

Het misbruik begon medio 2017 en duurde tot juli van dit jaar. Op de momenten dat de meisjes bij hem op schoot zaten, stak hij zijn hand in hun broekjes. Tijdens dit misbruik zat zijn klas vol met leerlingen.

De 36-jarige leraar mag van de rechter de eerste vijf jaar niet meer voor de klas staan en tevens mag hij zich ook op andere manieren niet beroepshalve met minderjarigen bezighouden. Ook eist de rechter dat de man behandelingen ondergaat en dat hij 12.500 euro smartengeld aan de drie slachtoffertjes betaald.

De ouders van alle leerlingen zijn op de hoogte gesteld van het misbruik. De leraar zelf is getrouwd en heeftkinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

BEELDEN: Onrust in Eindhoven en Amsterdam

De situatie in het kort: De politie heeft zondag ingegrepen bij anticoronaprotesten op het Museumplein in Amsterdam en het 18 septemberplein in Eindhoven. In Amsterdam lijkt de rust wedergekeerd. In Eindhoven is het nog steeds onrustig. De verwachting is dat deze onrust is veroorzaakt door relschoppers en niet door protestanten. Bekijk hieronder de beelden die […]

Shocking: Positief testresultaat coronavirus op ijs!

In China zijn drie ijsmonsters positief getest op corona. Gezondheidsautoriteiten proberen nu mensen op te sporen die mogelijk in contact zijn gekomen met het ijs. Het ijs is geproduceerd door de Tianjin Daqiaodao Food Company in het noorden van de gemeente Tianjin. De kans is aanwezig dat 4.836 dozen besmet zijn met het virus. Daarvan zijn er 2.089 […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten