Ondanks coronamaatregelen wordt er volop gefeest in de Efteling en zijn daar beelden van uitgelekt.

Nederland zit nog steeds in een lockdown en sinds afgelopen maandag is het onder andere verplicht on in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. tevens is het belangrijk dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden om de kans op het overbrengen van corona zo klein mogelijk te houden. Er zijn nu online beelden verschenen vanuit de Efteling, te zien is dat mensen volop aan het feesten zijn.

Een gospelkoor is aan het optreden bij de Efteling en het publiek is volop aan het feesten en genieten. De regel om afstand van elkaar te houden hebben deze mensen waarschijnlijk nog niet gehoord want mensen omhelzen elkaar volop.

De Efteling zegt zelf dat ze hier niet verantwoordelijk voor zijn omdat deze mensen dit volledig zelf deden. Dit werd er ook nog over gezegd: “De video is een momentopname en kan daardoor een vertekend beeld geven”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

‘Plastic Barbie’ is verslaafd aan chirurgie en heeft al meer dan 60.000 euro uitgegeven.

In Australië woont de 31-jarige Tara Jayne McConachy. Ze is een cosmetisch verpleegkundige, Instagram-model en een zelfverklaarde verslaafde aan plastische chirurgie. Inmiddels heeft zij al zo’n 60.000 euro uitgegeven aan ingrepen. Zo heeft zij haar ribben laten verwijderen voor een “meer toelopende taille” en heeft ze vijf afzonderlijke borstvergrotingen ondergaan. Binnenkort wil ze graag haar ogen […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten