Bob moet zijn kaboutertuin van de gemeente weghalen, dit door 1 klacht.

De kaboutertjes in de gemeenschappelijke gemeentetuin zorgen al twee jaar voor heel veel blije gezichtjes. Kindertjes beginnen spontaan te stralen wanneer zij langs de kaboutertuin lopen. De gemeente van Gilze en Rijen wil echter nu, dat de kabouters verdwijnen daar zij een klacht over de kaboutertuin hebben ontvangen.

Bob Beunk vindt het triest, teleurstellend en kinderachtig en moet nu zijn vrolijke kabouters verhuizen.

Bekijk via onderstaande link de beelden:

https://www.ad.nl/video/kanalen/brabants-dagblad~c416/series/korte-reportage~s962/de-kaboutertuin-van-bob-moet-weg-van-de-gemeente-triest~p184077

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Breinbreker: Welk glas zal als eerst vol zitten?

De hersenen, de belangrijkste ”spier” in ons lichaam moeten we blijven trainen. Het is ontzettend belangrijk om het brein fit te houden, vooral gedurende de pandemie. Jezelf testen met hersenkrakers, kleine testjes of puzzels is ontzettend goed om het brein te prikkelen. Hieronder hebben we dan ook een leuk raadsel voor jullie. Welk glas is […]

‘Plastic Barbie’ is verslaafd aan chirurgie en heeft al meer dan 60.000 euro uitgegeven.

In Australië woont de 31-jarige Tara Jayne McConachy. Ze is een cosmetisch verpleegkundige, Instagram-model en een zelfverklaarde verslaafde aan plastische chirurgie. Inmiddels heeft zij al zo’n 60.000 euro uitgegeven aan ingrepen. Zo heeft zij haar ribben laten verwijderen voor een “meer toelopende taille” en heeft ze vijf afzonderlijke borstvergrotingen ondergaan. Binnenkort wil ze graag haar ogen […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten