Dankzij haar grote vastberadenheid valt vrouw maar liefst 160 kilo af!

Het grootste deel van haar leven vocht Jacqueline Adad tegen obesitas. haar gewicht begon extreem toe te nemen toen zij begon met haar studie.

Haar dagelijks leven bestond uit chips, frisdranken en pizza’s met als gevolg dat de kilo’s er aan vlogen. Jacqueline woog uiteindelijk maar liefst 230 kilo. Door haar gewicht en de impact dat dit had op haar geestelijke gesteldheid begon zij zich steeds meer terug te trekken.

Samen met haar vriend ging Jacqueline op een dag naar een pretpark. Terwijl zij samen met haar vriend in de rij stonden om te wachten voor een attractie gebeurde er iets vernederends. Jacqueline kwam vast te zitten in het draaihek toen ze er langs probeerde te komen. Andere bezoekers in de rij begonnen haar uit te lachen. Jacqueline zakte op dat moment door de grond.

Jacqueline ging kapot van verdriet, de vernedering was amper te dragen, echter gaf juist die vernedering haar die ene duw die zij nodig had. De volgende dag nam ze het besluit om haar leven drastisch om te gooien en dus gaf ze zich op voor een afslankprogramma.

Stap voor stap begon ze haar gewoontes te veranderen en iedere dag ging ze thuis trainen. Als ik me concentreerde op het grote plaatje dat ik 160 kilo moest verliezen, werd ik overweldigd. Ik dacht niet dat het mogelijk was, ik had niet gedacht dat ik het kon. En dus zei ik, laten we 5 kilo afvallen, laten we 10 kilo afvallen. Nu is het 20. Laten we er nog 5 doen. Laten we doorgaan, ‘zei Jacqueline.

Het afvallen en het veranderen van haar levensstijl was een lange en zware reis, maar dankzij haar vastberadenheid verloor ze uiteindelijk een ongelooflijke 160 kilo! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Shocking: Positief testresultaat coronavirus op ijs!

In China zijn drie ijsmonsters positief getest op corona. Gezondheidsautoriteiten proberen nu mensen op te sporen die mogelijk in contact zijn gekomen met het ijs. Het ijs is geproduceerd door de Tianjin Daqiaodao Food Company in het noorden van de gemeente Tianjin. De kans is aanwezig dat 4.836 dozen besmet zijn met het virus. Daarvan zijn er 2.089 […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten