Bij het oversteken van deze onbewaakte spoorwegovergang, loopt het bijna fataal af voor jonge fietser.

Op YouTube is een filmpje te zien van een jonge fietser die aan het wachten is bij een onbewaakte spoorwegovergang in Geleen op een passerende goederentrein.

In plaats van keurig te wachten besluit de jongen echter snel op zijn fiets te stappen zodat hij nog even snel kan oversteken. Halverwege de overgang komt hij echter tot zijn grote schrik er achter dat hij op ramkoers ligt met een trein.

Deze jongen moet wel een engel op zijn schouder gehad hebben. Hij krijgt het voor elkaar om met een paar rake extra afzetten de trein te ontwijken. Het scheelde niet veel of hij had het niet meer na kunnen vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Tijdens radio interview wordt Akwasi woest en gaat hij door het lint.

Akwasi had in december een interview met het NPO Radio 1-programma Dit is de Dag. Akwasi gaf van te voren al aan dat hij het niet te lang over zijn uitspraak wilde hebben destijds op De dam. Tijdens het interview bleef het hier echter steeds over te gaan en Akwasi was er dan ook helemaal […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten