Deze bruid krijgt wel een zeer speciale verrassing van haar bruidegom.

Liz is een geliefde lerares in dans en muziek. Haar leerlingen betekenen ontzettend veel voor haar en andersom net zo. Liz en haar echtgenoot Ollie staan op het punt te trouwen totdat er plots wat rumoer achteraan in de kerk is te horen. ollie draait zijn geliefde bruid om en wijst naar het balkon.

Zonder dat Liz het door had was er een speciale groep gasten aanwezig die zich al die tijd verstopt hadden. Ollie had zonder dat Liz het wist enkele leerlingen van haar school opgetrommeld. Haar leerlingen zingen het nummer “A Thousand Years” van Christina Perri.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Breinbreker: Welk glas zal als eerst vol zitten?

De hersenen, de belangrijkste ”spier” in ons lichaam moeten we blijven trainen. Het is ontzettend belangrijk om het brein fit te houden, vooral gedurende de pandemie. Jezelf testen met hersenkrakers, kleine testjes of puzzels is ontzettend goed om het brein te prikkelen. Hieronder hebben we dan ook een leuk raadsel voor jullie. Welk glas is […]

Alleen een genie is in staat om deze rekensom op te lossen.

De kans is heel groot dat het al jaren en jaren gelden is dat je in de schoolbanken zat. De kans is ook heel groot dat je het merendeel van wat je toen geleerd had, vergeten bent. Dit keer hebben we een rekensom die er makkelijk uitziet, echter komen de meeste mensen met een fout […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten