Een duidelijke waarschuwing van bewoners Bijlmer voor aanhangers van zwarte piet.

De oude Sint is inmiddels alweer even in het land met zijn pieten. Het Sinterklaasfeest is een oeroude Nederlandse traditie die al vele jaren zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van kindjes. Echter zoals een ieder weet is zwarte piet nogal in opspraak. Zwarte piet is volgens vele mensen namelijk racistisch, oh en de fans van zwarte piet zijn ook allemaal racistisch.

De bewoners van de Bijlmer hebben een duidelijk boodschap voor alle mensen die fan zijn van zwarte piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

‘Plastic Barbie’ is verslaafd aan chirurgie en heeft al meer dan 60.000 euro uitgegeven.

In Australië woont de 31-jarige Tara Jayne McConachy. Ze is een cosmetisch verpleegkundige, Instagram-model en een zelfverklaarde verslaafde aan plastische chirurgie. Inmiddels heeft zij al zo’n 60.000 euro uitgegeven aan ingrepen. Zo heeft zij haar ribben laten verwijderen voor een “meer toelopende taille” en heeft ze vijf afzonderlijke borstvergrotingen ondergaan. Binnenkort wil ze graag haar ogen […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten