19 Hartverscheurende foto’s van mannen die verplicht moeten shoppen samen met hun vrouw.

Inmiddels weten we wel dat mannen van een hele andere planeet komen dan vrouwen. De verschillen tussen man en vrouw zijn soms extreem. Daar mannen voornamelijk dol zijn op voetbal, houden vrouwen weer ontzettend veel van shoppen.

Mannen vinden het prima om naar een winkel te gaan, echter zien ze urenlang shoppen niet zitten. Sommige mannen hebben thuis gewoon niets te zeggen en moeten verplicht mee met hun vrouw wanneer zij zin heeft om te winkelen. Gezellig samen slenteren door de stad en de man die mag dienen als pakezel.

De mannen in onderstaande afbeeldingen laten duidelijk zien dat winkelen met je vrouw gewoon verschrikkelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Bij de Aldi kun je nu ook wijn kopen voor je kat of hond! Proost!

Elke dag water drinken is ook saai, dus waarom niet eens iets anders voor je trouwe viervoeter… De Duitse winkelgigant Aldi gaat nu Posh Pooch verkopen, een heerlijk wijntje voor katten en honden. Vanaf 7 december is het te verkrijgen in alle Aldi filialen in Nederland. In het wijntje zit geen alcohol en het is […]

Bob moet zijn kaboutertuin van de gemeente weghalen, dit door 1 klacht.

De kaboutertjes in de gemeenschappelijke gemeentetuin zorgen al twee jaar voor heel veel blije gezichtjes. Kindertjes beginnen spontaan te stralen wanneer zij langs de kaboutertuin lopen. De gemeente van Gilze en Rijen wil echter nu, dat de kabouters verdwijnen daar zij een klacht over de kaboutertuin hebben ontvangen. Bob Beunk vindt het triest, teleurstellend en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten