Deze 14 personen moeten voortaan ver uit de buurt blijven van Spray-Tan.

Het is winter, koud en overal zijn er spierwitte bekkies te zien. De zon schijnt minder vaak en helaas niet zo sterk als in de zomer. Gelukkig bestaat er Spray-Tan en kunnen we ons zelf voorzien van een heerlijk bruin kleurtje, echter pakt dit niet bij iedereen goed uit.

Hieronder hebben we een aantal bijzondere afbeeldingen van personen die voortaan beter ver uit de buurt kunnen blijven van Spray-Tan. Deze personen kunnen het beter over laten aan een professional of gewoon onder de zonnebank gaan liggen.

Kijk en huiver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

In een partybus houden studenten uit Groningen een feestje met drank en lachgas.

Momenteel gaan er op social media beelden viraal van een groep studenten die behoorlijk aan het feesten zijn in een partybus. Op de beelden is te zien dat er slechts een student een mondkapje draagt. De eigenaar van Boostbussen geeft toe dat er een groep studenten in een van zijn bussen zaten. Deze eigenaar laat […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten