Sla de chocolade letter dit jaar over en ga voor de Sinterklaasletter van kroket!

We naderen december en alles staat al tijden in het teken van Sinterklaas en zijn inmiddels beruchte pieten. Dit jaar is er iets unieks op de markt gebracht, namelijk de kroketletter! Eens een keer iets anders dan de standaard letters van chocolade.

De overheerlijke kroketletter is te verkrijgen bij de Croquetten Boutique in Utrecht. En er is keus! Je kunt namelijk kiezen uit een kroketletter met vlees, een kroket met kaas of een kroket met mokka-hazelnoot. Uiteraard hebben ze ook gedacht aan de zoetekauw onder ons dus de zoete variant is hier ook te koop.

facebook: Croquetten Boutique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Frikandellen zijn gezond! Hier zijn 8 redenen om het wat vaker te eten!

De frikandel, wie kent ’em niet! Een Nederlandse snack die het zelfs goed doet bij toeristen. Zo’n vleesstaaf op zijn tijd is heerlijk, helemaal lekker met uitjes en saus. Er is onderzoek gedaan naar deze favoriete snack en de uitkomst is zeer verrassend. Frikandellen zijn namelijk hartstikke gezond. De frikandel bestaat uit: #1 VarkensvleesEen magere […]

De snack die je moet proberen is de Tosti Frikandel Speciaal! Zó ontzettend lekker.

Een populaire Nederlandse delicatesse is toch wel de frikandel. Heerlijk een staaf naar binnen werken bij een frietje of op een broodje. Voor de echte smulpapen is er nog de frikandel speciaal, heerlijk met uitjes, mayonaise en ketchup en/of curry. Een iconisch duo, de Snackspert en Leonie ter Veld hebben samen een recept bedacht, namelijk […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten