Lading kritiek op ‘té kort rokje’ van Chantal Janzen in The Voice of Holland!

In het nieuwe seizoen van the voice of holland is Chantal te zien als presentator. Nederland is dol op Chantal echter viel de kijkers wel iets op, iets dat zij niet zomaar konden negeren.

Op Twitter was het korte rokje van de blonde het onderwerp van gesprek en het ging dan ook helemaal los qua reacties. Mannelijke kijkers hadden trouwens geen problemen met haar outfit.

Via onderstaande link is te zien hoe Chantal aan het dansen is met een doosje tissues in haar hand. Mensen tweeten: ““Puber ziet de outfit van Chantal; ‘omg, wat heeft ze aan. Op school lopen daar de slettenbakken in.’” en “Chantal haar outfit van vanavond is gesponsord door de kinderafdeling van H&M.

Een man twitterde: “Elke vrouw die Chantal slecht gekleed vindt is jaloers. Ziet er goed uit!

Bekijk de video via onderstaande link:

https://www.instagram.com/p/CHuu5znqXl4/?utm_source=ig_web_copy_link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Bij de Aldi kun je nu ook wijn kopen voor je kat of hond! Proost!

Elke dag water drinken is ook saai, dus waarom niet eens iets anders voor je trouwe viervoeter… De Duitse winkelgigant Aldi gaat nu Posh Pooch verkopen, een heerlijk wijntje voor katten en honden. Vanaf 7 december is het te verkrijgen in alle Aldi filialen in Nederland. In het wijntje zit geen alcohol en het is […]

Bob moet zijn kaboutertuin van de gemeente weghalen, dit door 1 klacht.

De kaboutertjes in de gemeenschappelijke gemeentetuin zorgen al twee jaar voor heel veel blije gezichtjes. Kindertjes beginnen spontaan te stralen wanneer zij langs de kaboutertuin lopen. De gemeente van Gilze en Rijen wil echter nu, dat de kabouters verdwijnen daar zij een klacht over de kaboutertuin hebben ontvangen. Bob Beunk vindt het triest, teleurstellend en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten