Er zit een eng detail in deze familiefoto! Zie jij wat dat is?

Door het maken van een foto kun je mooie en bijzondere, maar ook grappige en emotionele momenten vastleggen. Tevens kun je een foto bewerken op ontelbare manieren. Vandaag hebben we een familiefoto voor jullie, echter als je goed kijkt, kun je zien dat er iets niet klopt.

Zie jij wat er mis is met dit familiefoto?

Op het eerste gezicht lijkt het een standaard familiefoto. We zien een moeder, vader en hun kinderen op een bank zitten, kortom niets mis mee toch. Echter zit er een bizar detail in de foto verstopt!

Kijk in de rode cirkel. Daar is het! Een zevende persoon verstopt zich op deze familiefoto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Bij de Aldi kun je nu ook wijn kopen voor je kat of hond! Proost!

Elke dag water drinken is ook saai, dus waarom niet eens iets anders voor je trouwe viervoeter… De Duitse winkelgigant Aldi gaat nu Posh Pooch verkopen, een heerlijk wijntje voor katten en honden. Vanaf 7 december is het te verkrijgen in alle Aldi filialen in Nederland. In het wijntje zit geen alcohol en het is […]

Bob moet zijn kaboutertuin van de gemeente weghalen, dit door 1 klacht.

De kaboutertjes in de gemeenschappelijke gemeentetuin zorgen al twee jaar voor heel veel blije gezichtjes. Kindertjes beginnen spontaan te stralen wanneer zij langs de kaboutertuin lopen. De gemeente van Gilze en Rijen wil echter nu, dat de kabouters verdwijnen daar zij een klacht over de kaboutertuin hebben ontvangen. Bob Beunk vindt het triest, teleurstellend en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten