Online veel ophef over boer die wraak neemt op milieuactivisten die hem proberen te intimideren.

Ze staan vaak lijnrecht tegenover elkaar, de boeren en klimaatactivisten. De boer in dit verhaal gebruikt genetisch gemodificeerd voedsel op zijn land, reden voor de activisten om te protesteren. Wat deze activisten echter niet weten is dat deze boer niet met zich laat sollen.

Om te protesteren tegen genetisch gemodificeerd voedsel betreden deze milieuactivisten het land van de boer zonder zijn toestemming. Op een overduidelijke manier laat de boer weten dat hij dit niet op prijs stelt en onderneemt dan ook actie.

Achter zijn tractor plaats de boer een mestwagen en besluit te rijden naar de activisten op zijn stuk grond. Eenmaal daar sproeit hij de activisten onder de stront. De milieuactivisten konden niet anders dan zijn terrein verlaten.

De actie van de boer heeft online voor veel ophef gezorgd. Een deel vindt de actie van de boer geslaagd en anderen vinden dit veel te ver gaan.

Bekijk de video hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Bij de Aldi kun je nu ook wijn kopen voor je kat of hond! Proost!

Elke dag water drinken is ook saai, dus waarom niet eens iets anders voor je trouwe viervoeter… De Duitse winkelgigant Aldi gaat nu Posh Pooch verkopen, een heerlijk wijntje voor katten en honden. Vanaf 7 december is het te verkrijgen in alle Aldi filialen in Nederland. In het wijntje zit geen alcohol en het is […]

Bob moet zijn kaboutertuin van de gemeente weghalen, dit door 1 klacht.

De kaboutertjes in de gemeenschappelijke gemeentetuin zorgen al twee jaar voor heel veel blije gezichtjes. Kindertjes beginnen spontaan te stralen wanneer zij langs de kaboutertuin lopen. De gemeente van Gilze en Rijen wil echter nu, dat de kabouters verdwijnen daar zij een klacht over de kaboutertuin hebben ontvangen. Bob Beunk vindt het triest, teleurstellend en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten