Jongens gaan in gevecht met elkaar in de Plus supermarkt om allerlaatste frikandelbroodje.

Het leven van de jeugd van tegenwoordig valt niet mee. Overdag op school, chillen met je vrienden, urenlang op social media, het valt niet mee. De pauzes op school breng je door op straat terwijl je ondertussen naar de supermarkt loopt voor een lekkere snack.

In de Plus supermarkt in het Gelderse Heerde ligt er hoogstwaarschijnlijk nog maar 1 frikandelbroodje in het schap, en dat is een probleem als je met meerdere bent. Daar iedereen zin heeft in zo’n heerlijk broodje zit er maar 1 ding op en dat is vechten om het broodje….kansloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

In een partybus houden studenten uit Groningen een feestje met drank en lachgas.

Momenteel gaan er op social media beelden viraal van een groep studenten die behoorlijk aan het feesten zijn in een partybus. Op de beelden is te zien dat er slechts een student een mondkapje draagt. De eigenaar van Boostbussen geeft toe dat er een groep studenten in een van zijn bussen zaten. Deze eigenaar laat […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten