Zwerfkat besluit haar kittens voor te stellen aan de vrouw die haar leven redde.

In de zomer zag Lisianne, uit Québec, Canada, een donzige kat in haar tuin. De kat leek erg hongerig en dus pakte ze een aantal kommetjes en vulde deze met water en voedsel. Dit was het begin van een mooie vriendschap.

Lisianne gaf haar de naam Usagi. De kat kwam elke dag langs om te drinken en te eten en had dus door dat Lisianne bereid was om voor haar te zorgen.

Al snel werd het duidelijk dat de buik van Usagi dikker en dikker begon te worden en dat was niet van het voedsel.

In een facebook post legde een lokale reddingsgroep, Chatons Orphelins Montréal, het volgende uit: ‘Deze dame met een groot hart voor deze zaak keek naar haar, gaf haar voedsel en water om haar te helpen … er is een vriendshcap ontstaan ​​tussen deze kat en haar reddende engel.’

Op een dag beviel Usagi van zes kleine kittens. Usagi bleef voor voedsel naar Lisianne komen. Al vrij snel nam Usagi haar kittens, 1 voor 1 mee naar het huis en legde haar baby’s op de veranda. ‘Ze bracht haar zes baby’s terug en ze zette haar nest neer bij het huis van de dame.

Lisianne wist dat Usagi bij haar hoorde en besloot dan ook deze zwarte donzige poes te houden. Usagi bracht zij naar de dierenarts voor sterilisatie. Een van haar vrienden besloot om een kitten te adopteren en de andere vijf werden verzorgd door Chatons Orphelins Montréal.

Alle kittens hadden helaas ademhalingsproblemen en conjunctivitis, maar gelukkig konden ze daar voor worden behandeld. ‘Tito, Taylor, Tynie, Tyana en Tales zijn nu klaar voor de wereld … ze zijn op zoek naar een gezin voor het leven’, voegde de pagina eraan toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Bij de Aldi kun je nu ook wijn kopen voor je kat of hond! Proost!

Elke dag water drinken is ook saai, dus waarom niet eens iets anders voor je trouwe viervoeter… De Duitse winkelgigant Aldi gaat nu Posh Pooch verkopen, een heerlijk wijntje voor katten en honden. Vanaf 7 december is het te verkrijgen in alle Aldi filialen in Nederland. In het wijntje zit geen alcohol en het is […]

Bob moet zijn kaboutertuin van de gemeente weghalen, dit door 1 klacht.

De kaboutertjes in de gemeenschappelijke gemeentetuin zorgen al twee jaar voor heel veel blije gezichtjes. Kindertjes beginnen spontaan te stralen wanneer zij langs de kaboutertuin lopen. De gemeente van Gilze en Rijen wil echter nu, dat de kabouters verdwijnen daar zij een klacht over de kaboutertuin hebben ontvangen. Bob Beunk vindt het triest, teleurstellend en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten