Op beelden is duidelijk te zien dat Famke Louise werd mishandeld door Snapking.

Famke Louise is de afgelopen tijd veel in de media geweest, erg positief waren de berichten over haar niet. Nu is haar nieuwe documentaire te zien en kunnen fans een kijkje nemen in haar leven. Op videoland is haar documentaire te zien en deze heet Famke – Next.

Het is overduidelijk dat Famke zo eerlijk mogelijk wil zijn en kwetsbaarder is dan in de vorige documentaire. In deze docu komt ook haar ex partner, YouTuber Snapking voor. Famke zoudestijds mishandeld zijn door haar ex-vriend. 

Vanwege zijn slechte reputatie is Snapking wel vaker in de media geweest. Hij werd ook door RTL ontslagen omdat hij racistische opmerkingen maakte in zijn filmpjes en vlogs. Snapking gaat tegenwoordig door het leven als DieTim.

Op de beelden die momenteel viraal gaan is te zien dat Snapking haar mishandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

Bij de Aldi kun je nu ook wijn kopen voor je kat of hond! Proost!

Elke dag water drinken is ook saai, dus waarom niet eens iets anders voor je trouwe viervoeter… De Duitse winkelgigant Aldi gaat nu Posh Pooch verkopen, een heerlijk wijntje voor katten en honden. Vanaf 7 december is het te verkrijgen in alle Aldi filialen in Nederland. In het wijntje zit geen alcohol en het is […]

Bob moet zijn kaboutertuin van de gemeente weghalen, dit door 1 klacht.

De kaboutertjes in de gemeenschappelijke gemeentetuin zorgen al twee jaar voor heel veel blije gezichtjes. Kindertjes beginnen spontaan te stralen wanneer zij langs de kaboutertuin lopen. De gemeente van Gilze en Rijen wil echter nu, dat de kabouters verdwijnen daar zij een klacht over de kaboutertuin hebben ontvangen. Bob Beunk vindt het triest, teleurstellend en […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten