Vrouw van 26 jaar gearresteerd voor masturberen in het openbaar.

Eerder dit jaar heeft de politie van Texas een vrouw gearresteerd omdat ze zichzelf bevredigde in het openbaar. Twee agenten reageerden op een klacht van het JW Marriot hotel in Austin. Aan een bar aan de overkant van de straat troffen de agenten de 26-jarige Dovie Nickels aan zonder broek. Haar broek was nergens te vinden.

De hotelmedewerker die de klacht indiende verklaarde onder ede dat hij haar eerder die dag zag op de binnenhof van JW Marriot. Op dat moment hield zij een zilveren voorwerp tegen haar vagina “met haar benen recht omhoog en gespreid’. Tevens hoorde hij de vrouw behoorlijk kreunen.

Volgens deze hotelmedewerker was ze zeker 7 of 8 minuten ‘op het terras van het hotel aan het masturberen voordat ze naar de bar aan de overkant van de straat verplaatste.

Op het moment dat de medewerker haar wilde benaderen begon zij te schreeuwen om weg te gaan. Volgens de agenten bleef zij doorgaan met zichzelf bevredigen ondanks dat zij geboeid was en op de achterbank van de politiewagen zat.

“Terwijl ze op de achterbank van de politieauto zat, probeerde Dovie met haar geboeide handen haar vagina te bereiken alsof ze er iets uit wilde trekken”, aldus het politierapport. “Op dit punt was de ‘vibrator’ die in de tekst van de oproep wordt genoemd niet gevonden, dus ik geloofde dat het mogelijk nog in haar vagina zat.

Dovie begon vervolgens heen en weer te rijden over het plastic van de achterbank en te kreunen … zelfs toen haar werd gevraagd om te stoppen, bleef Dovie dit doen gedurende de hele rit naar het politiebureau.

“Dovie heeft een geschiedenis van arrestaties. Zo deelt ze met trots een oude mugshot van haarzelf, nadat ze was gearresteerd voor het slaan van een politieagent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Releated

In een partybus houden studenten uit Groningen een feestje met drank en lachgas.

Momenteel gaan er op social media beelden viraal van een groep studenten die behoorlijk aan het feesten zijn in een partybus. Op de beelden is te zien dat er slechts een student een mondkapje draagt. De eigenaar van Boostbussen geeft toe dat er een groep studenten in een van zijn bussen zaten. Deze eigenaar laat […]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten